Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

15.11.2022 13:07

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування (ДДП) «Схема санітарного очищення населених пунктів Великобичківської селищної ради» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (Звіт про СЕО)

6373749fe8c3c__5e7494cf4fc9c626206052.jpg

Повідомляємо про оприлюднення проекту документа державного планування (ДДП) «Схема санітарного очищення населених пунктів Великобичківської селищної ради» (https://cutt.ly/FMn26Jo) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (https://cutt.ly/5Mn9a5H) (Звіт про СЕО).

1) Схема санітарного очищення населених пунктів Великобичківської селищної ради розробляється з метою впровадження системи поводження з відходами, яка забезпечуватиме зменшення обсягів захоронення відходів, впровадження роздільного збирання відходів, безпечне поводження з відходами, в т.ч. небезпечними відходами у складі побутових відходів, максимально можливе використання вторинної сировини в складі відходів, створення системи прибирання території населеного пункту, яка попереджуватиме негативний вплив на довкілля та зменшення небезпеки негативного впливу на здоров’я населення.

2)  Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП та Звіту про СЕО – Великобичківська селищна рада.

3)  Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:
  а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення;
  б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Великобичківська селищна рада (90615, Закарпатська обл., смт. Великий Бичків, вул. Грушевського, 108).
  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:
30.11.2022 р. о 11:00 в приміщенні Великобичківської селищної ради (90615, смт. Великий Бичків, вул. Грушевського, 108).
г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДДП та звіту про СЕО можна за адресою: Великобичківська селищна рада (90615, Закарпатська обл., смт. Великий Бичків, вул. Грушевського, 108).
ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується проекту є Великобичківська селищна рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП та звіту про СЕО : не передбачено.