Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

02.11.2023 10:48

Громадське обговорення проєкту Стратегії розвитку Великобичківської ТГ

65436279ec108__заборона-дронів-(59).jpg

Шановні мешканці нашої громади!

Запрошуємо Вас долучитися до громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Великобичківської селищної територіальної громади до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з її реалізації, які розроблені в співпраці Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Великобичківської селищної територіальної громади та експертів проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів» (завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА»).

Документи розміщено за посиланням - https://consult.e-dem.ua/consultations/696

Свої пропозиції можна подавати до адмінбудинку Великобичківської селищної ради за адресою: (смт Великий Бичків, вул.Грушевського, 108), на електронну пошту  hromada@bychkivrada.gov.ua, а також написати у коментарі до обговорення за посиланням - https://consult.e-dem.ua/consultations/696 до 1 грудня 2023 року.

Також інформуємо, що в кінці листопада 2023р. в межах громадського обговорення відбудеться круглий стіл у залі засідань Великобичківської селищної ради за адресою: (Великий Бичків, вул. Грушевського, 108). Про конкретну дату та час буде повідомлено пізніше.