Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

29.12.2023 16:26

"Кава з поліцейським офіцером громади"

659811d61f959__заборона-дронів-(63).jpg

Ми раді повідомити, що у рамках Проєкту «Великий Бичків — безпечна громада», поданого на конкурс грантів для підтримки ініціатив громад сфері жінки, мир, безпека у пілотних громадах проєкту «Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни» від Українського Жіночого Фонду, що реалізується ГО «Соліларність Є» відбудеться захід у форматі "Кава з поліцейським офіцером громади".

Дата: 04.01.2024

Час: 10:00

Місце: адмінбудинок Великобичківської селищної ради (смт Великий Бичків, вул. Грушевського, 108, 2-й поверх, зал засідань).

Мета заходу - підвищення рівня обізнаності з теми безпеки жінок та дівчат у громаді, а також безпечної поведінки і ставлення до інших людей.

Приходьте на чашку кави, обговорюйте важливі теми та свої питання з поліцейським офіцером громади, щоб долучитися до конструктивного діалогу та спільно працювати над створенням безпечного та дружнього середовища для всіх!

Матеріали виготовлено ГО «Солідарність Є» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.