Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

15.01.2024 08:59

Приєднуйтеся до заходу "Кава з головою Молодіжної ради"!

65a4d7eb8d6ae__заборона-дронів-(68).jpg

Запрошуємо всіх приєднатися до заходу "Кава з головою Молодіжної ради", який відбудеться 16 січня о 14:00 у адмінбудинку Великобичківської селищної ради (смт Великий Бичків, вул. Грушевського, 108, 2-й поверх, зал засідань).

На цьому заході голова Молодіжної ради поділиться важливою інформацією щодо Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 "Жінки, мир, безпека" та надасть чітке розуміння, як цей документ може сприяти розвитку нашої громади. Особливу увагу буде приділено аналізу прав жінок, гендерної рівності, проблемі сімейного насильства та можливих шляхів їх вирішеня.

Не пропустить можливість взяти участь у конструктивному діалозі щодо покращення якості життя в нашій громаді.

Захід реалізовується ГО «Солідарність Є» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.