Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

22.01.2024 12:52

Зустріч з представником ДСНС.

65ae490a8e235__заборона-дронів-(69).jpg

У рамках Проєкту «Великий Бичків — безпечна громада», поданого на конкурс грантів для підтримки ініціатив громад у сфері жінки, миру та безпеки, у пілотних громадах проєкту «Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни», заплановано проведення інформаційно-просвітницького заходу.

24 січня о 14:00 в адмінбудинку будинку Великобичківської селищної ради (смт Великий Бичків, вул. Грушевського, 108, 2-й поверх, зал засідань) відбудеться зустріч з представником ДСНС щодо питань безпеки в громаді.

На заході буде розглянуто актуальні аспекти безпеки, а також надано рекомендації та інформацію щодо дій громадян у випадках надзвичайних ситуацій. Представник ДСНС розкриє основні принципи та заходи, спрямовані на підвищення рівня безпеки у нашій громаді.

Долучайтеся до заходу! Лише разом ми можемо сприяти створенню безпечного та згуртованого середовища для всіх мешканців!

Захід реалізовується ГО «Солідарність Є» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.