Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

23.01.2024 09:15

Поїздка учасників ініціативно-мотивованої групи (ІМГ) до Мурованської ТГ.

65af68b169dca__photo_2024-01-23_09-20-02.jpg

У рамках Проєкту «Великий Бичків — безпечна громада», який був поданий на конкурс грантів для підтримки ініціатив громад у сфері жінки, миру та безпеки, відбулася поїздка учасників ініціативно-мотивованої групи (ІМГ) до Мурованської територіальної громади.

З 19 по 20 січня представники Великобичківської селищної ради, члени та членкині Великобичківської ІМГ та керівниці громадських організацій та громадські активісти здійснили візит до Мурованської громади на Львівщині. Метою цього візиту був обмін досвідом у сфері забезпечення безпеки жінок та дівчат у громаді.

Дводенна поїздка включала відвідування різних закладів, де активно обговорювалися питання безпеки. Учасники відвідали місцевий ліцей та гімназію де було організовано обговорення та обмін досвідом щодо заходів безпеки в освітніх установах. Також було приділено увагу відвідуванню об'єктів, що стосуються забезпечення безпеки жінок та дівчат у громаді, таких як зупинки громадського транспорту, пішохідні переходи, вуличне освітлення тощо.

Не менш важливим етапом поїздки стало відвідання Митного терміналу західного регіону та одного із найбільших терміналів Нової Пошти в Україні. Цей візит дозволив зрозуміти важливість систем безпеки в логістичних і торгових точках та взяти на увагу практичний досвід для подальших заходів з підвищення безпеки в різних сферах діяльності.

Ми щиро вдячні Мурованській територіальній громаді за привітний прийом. Ваша гостинність створила атмосферу, яка сприяла відкритому та плідному обміну досвідом у сфері безпеки.

Захід реалізовується ГО «Солідарність Є» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

 

Ще 17