Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

25.01.2024 13:00

🚨Зустріч з представниками ДСНС!

65b23fddbb499__IMG_2364.jpg

Вчора, 24 січня у Великобичківській селищній раді відбулася зустріч з представниками Рахівського РУ ГУ ДСНС України в Закарпатській області.

На захід завітали члени та членкині Великобичківської ІМГ, поліцейський офіцер громади, працівники селищної ради, керівниця громадської організації та громадські активісти.

На зустрічі представники ДСНС детально висвітлили ключові аспекти надзвичайних ситуацій. Вони розглянули порядок отримання інформації щодо загрози і виникнення НС, висвітливши основні поняття, які дозволяють ефективно реагувати на небезпеку. Детально розглянули принцип дії, індивідуального підбору та правил користування протигазами, щоб забезпечити ефективний захист в разі необхідності. Важливою частиною цього заходу було створення атмосфери взаємодії, де бажаючі учасники навіть мали можливість приміряти протигази особисто.

Особливу увагу було приділено темі виникненню, ліквідації та поточного стану у районі щодо пожеж.

Завершився захід неформальним спілкуванням за кавою, де учасники обговорили отриману інформацію та поділилися своїми враженнями. Такі заходи роблять нашу громаду більш безпечною та згуртованою. Дякуємо всім за участь!

Захід реалізовується ГО «Солідарність Є» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.

Ще 16