Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

28.01.2024 13:43

2 комфортні зупинки у нашій громаді: новий етап Проєкту "Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни".

65b63e032a50c__photo_2024-01-02_22-51-34.jpg

Завдяки ініціативі проєкту "Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни" та проведеного Великобичківською ІМГ аудиту безпеки, вдалося виявити та вирішити проблему відсутності зупинок у деяких критичних місцях.

Одним із таких місць стало с. Луг (ур. Грабля), де вже встановили зупинку для дітей, які користуються шкільним автобусом. Ще одне важливе критичне місце було виявлено у селищі Великий Бичків, на роздоріжжі у напрямку с. Верхнє Водяне та с. Водиця, де тепер вже розміщена зупинка, призначена для комфортного користування усіма мешканцями.

Встановлення таких об'єктів стало важливим кроком у забезпеченні безпеки та комфорту для наших мешканців. Тепер ніхто не буде чекати транспорт просто неба.

Захід реалізовується ГО «Солідарність Є» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.