Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

30.01.2024 16:31

Кава з головою Великобичківської громади.

65b90874aaf47__photo_2024-01-29_11-21-44.jpg

Запрошуємо всіх приєднатися до заходу "Кава з головою Великобичківської громади", який відбудеться 31 січня о 16:00 у адмінбудинку Великобичківської селищної ради (смт Великий Бичків, вул. Грушевського, 108, 2-й поверх, зал засідань).

Захід передбачає створення відкритої платформи для спілкування та взаємодії між мешканцями та головою громади. Голова громади Олег Бурса дасть відповіді на актуальні питання, а також обговорить можливості покращення безпеки на території громади.

Якщо у вас є конкретні питання чи ідеї, які ви хочете висловити, будь ласка, завітайте на захід. Ми віримо, що тільки разом ми зможемо зробити нашу громаду кращою та безпечнішою для всіх.

Захід реалізовується ГО «Солідарність Є» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда - Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.