Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

02.04.2024 10:41

Благоустрій в громаді

660bb6da76af2__1200x700---181-(9).jpg

Шановні мешканці Великобичківської територіальної громади!

Відповідно до рішення виконавчого комітету № 39 від 28.03.2024року «Про проведення місячника благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів Великобичківської територіальної громади» на території Великобичківської громади оголошено з 01 по 30 квітня 2024 року проведення місячника благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів Великобичківської територіальної громади та забезпечення виконання заходів та дотримання правил з благоустрою територій.

Метою проведення даного місячника з благоустрою є забезпечення утримання територій населених пунктів Великобичківської територіальної громади у належному санітарному стані.

Закликаємо керівників підприємств, установ, організацій всіх форм власності, підприємців та громадян територіальної громади взяти участь у проведенні місячника благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів Великобичківської громади. Провести прибирання своїх та прилеглих до них територій. Встановити біля приміщень контейнери, урни для сміття та забезпечити їх своєчасне очищення від нього.

Також визначено щотижневий санітарний день – п’ятницю.

12 квітня 2024року буде проведено загальний день з благоустрою та озеленення всіх населених пунктів громади.

20 квітня 2024року просимо всіх взяти участь у проведенні щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї та вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій - справа кожного мешканця. Йде війна, але це наш дім і ми повинні про нього дбати!

Перемоги та миру нам та нашій Україні!