Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

18.04.2024 13:54

Тренінг-вишкіл для відповідальних за проведення Всеукраїнської гри "Сокіл" («Джура») у закладах загальної середньої освіти Великобичківської ТГ!

6620fbfe734a7__1200x700---181-(13).jpg

За ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради 16 квітня 2024 року відбувся захід, який запалює серця та виховує справжніх патріотів – тренінг-вишкіл з підготовки та проведення І етапу гри "Сокіл" («Джура») у Великобичківській територіальній громаді!

З вітальним словом до учасників вишколу звернулася начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лілія ІЛЬЧУК, а вже з планом проведення тренінгу-вишколу ознайомила учасників головний спеціаліст відділу освіти Юлія ВАРГА.

Під керівництвом нашої досвідченої команди виховників, були розіграні цікаві конкурси з різних напрямків. Від урочистого шикування до захопливих спортивних змагань, де кожен з учасників зміг проявити свої сили та здібності.

А найцікавішим виявилося завдання на завершення дня – створення відео-звіту! Кожен рій представив свою креативну інтерпретацію подій, підкресливши свої найсильніші сторони та спільні досягнення.

Дякуємо всім за активну участь та підтримку! Разом ми стаємо сильнішими та патріотичнішими. Нехай наша молодь завжди буде гідно представляти дух козацтва та гордість нашої країни!

#dzhura2024

#Вчимося,щоб знати!

#Знаємо,щоб вчити!