Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

26.04.2024 15:29

Тренінговий модуль у рамках проведення "Школи молодіжних рад" у Великобичківській громаді!

662b9eade0ada__IMG_4650.jpg

Ось і завершився ще один тренінговий модуль у рамках проведення "Школи молодіжних рад" у Великобичківській громаді!

24 квітня наші учасники з Молодіжної Ради при Великобичківській селищній раді та молоді активісти громади зустрілися на тренінгу, присвяченому обговоренню ролі та повноважень Молодіжної Ради у важливих питаннях молодіжної політики.

Під керівництвом експертів, голови правління благодійного фонду "Центр громадських ініціатив" Андрія Вишняка та голови Молодіжної ради при Закарпатській ОВА Вікторії Кенідри - учасники здобули цінні знання та практичні навички. Вони дізналися, про основні функції консультаційно-дорадчого органу - Молодіжної ради та, як залучити молодь до важливих процесів прийняття рішень у громаді.

Такі тренінги є важливим інструментом для розвитку молодіжного лідерства та підтримки активної участі молоді в процесах громадського розвитку.

Дякуємо всім, хто долучився до цього заходу!

Цей захід проводився у рамках проєкту «Молодіжні ради Закарпаття», що здійснюється БФ «Центр громадських ініціатив» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

IMG_4576.jpg IMG_4578.jpg IMG_4589.jpg IMG_4590.jpg IMG_4591.jpg IMG_4593.jpg IMG_4596.jpg IMG_4597.jpg IMG_4599.jpg IMG_4601.jpg