Логотип

Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

14.08.2024 15:47

Результат роботи чергового засідання комісії з вивчення питання перейменування на найменування вулиць, площ, провулків, інших об’єктів у Великобичківській ТГ

f11ac139-45db-463f-9217-a02a371d4f11.jpg

14.08.2024р відбулося чергове засідання робочої комісії з вивчення питання перейменування та найменування вулиць, площ, провулків, інших об’єктів у Великобичківській територіальній громаді.

Комісія після узагальнення та обговорення вирішили подати на чергову сесію Великобичківської селищної ради пропозиції щодо найменування нової відкритої вулиці в районі вулиць  Польова, Робітнича та  Героїв АТО селища Великий Бичків:

- вул. Героїв 128-ої бригади (окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада яка із самого початку російської збройної агресії проти України героїчно беруть участь у боях за незалежність нашої держави);

- вул. Андрія Мерендюка (перший полеглий воїн – герой селища Великий Бичків, який із початку повномасштабної війни став на захист України, помер 22.10.2022 року в Херсонській області під час виконання бойових завдань).

Також комісією було вирішено подати на розгляд сесії селищної ради пропозицію про перейменування частини вул. Новоселицька на вул. Ніни Бечук (патріотка України, громадська діячка, мешканка селища Великий Бичків, яка здійснила вагомий вклад під час заснування парафії храму св Пророка Іллі ПЦУ та будівництва на вищевказаній вулиці Храму).

Пропозиції (зауваження) щодо даних питань приймаються із зазначенням прізвища, імені по батькові та адреси особи яка їх подає за електронною адресою mistobud@bychkivrada.gov.ua, або у письмовій формі за адресою: селище Великий Бичків вул. Шевченка, 10 (приміщення ЦНАПу) відділ містобудування, архітектури, комунального майна та капітального будівництва.