Логотип

Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

22.10.2024 16:56

Шлях до успіху: твоє майбутнє в Україні.

51b19b6b-24ab-4c2e-970f-4a08467307ba.jpg

 Шлях до успіху: твоє майбутнє в Україні.

❓Чи залишиться молодь в Україні? Чи знайде можливості та мотивацію? Чи зможе самореалізуватися? Команда ГО “Простір розвитку та можливостей” вірить, що так! В нашій країні є все для того, щоб молодь могла розвиватися і будувати успішне майбутнє.  

✅ Проєкт “Шлях до упіху: твоє майбутнє в України” – не просто програма для старшокласників, це шанс для них знайти покликання та відкрити двері до можливостей, які чекають на них в Україні.  

✅ Проєкт підвищить рівень обізнаності старшокласників про різноманітні професії та можливості кар'єрного зростання, допоможе їм розвинути ключові навички, необхідні для успішної самореалізації у професійному житті. Завдяки експертній підтримці знизиться рівень невизначеності та тривоги серед учнів щодо вибору майбутньої професії. 

❗️Підтримайте краудфандингову кампанію і станьте частиною великої зміни! Діти можуть мріяти, рости та досягати вершин саме тут, вдома.  

👉 Посилання на проєкт: https://mycity.one/projects/shlyah-do-usphutvo-maybutn-v-ukrani?fbclid=IwY2xjawGEjapleHRuA2FlbQIxMAABHQHt6OmzIxHWehqdurseHpyLA1ejOYWWqTXuwSEszB2g02vzQIN1gyhGQg_aem_fAbhxNXG56Omc2kTNhBthg