Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

27.10.2022 09:30

Прийом документів на отримання доплати за поголів'я вівцематок та ярок.

635b7773e3a5c__доплати-вівцематки.jpg

Доплату можуть отримати:

- суб'єкти господарювання (юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та ФОПи, зокрема сімейні фермерські господарства) за наявне поголів'я вівцематок та ярок старше одного року у розмірі до 300 грн за одну голову;

- особисті селянські господарства та фізичні особи, що утримують від десяти вівцематок та ярок старше одного року за наявне поголів'я вівцематок та ярок старше одного року у розмірі до 300 грн за одну голову.

Для отримання доплати потрібно до 15 листопада подати такі документи:

Суб'єктам господарювання: заявку; копію виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб, ФОПів або договір про створення сімейного господарства (для сімейних фермерських господарств); витяг з єдиного державного реєстру тварин; копію довідки про відкриття поточного рахунка, виданої банком.

Особистим селянським господарствам та фізичним особам: заявку; копію паспорта громадянина України; копію ідентифікаційного коду; витяг з єдиного державного реєстру тварин; копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку.

Прийом документів відбувається у Великобичківській селищній раді, за адресою: вул. Грушевського, буд. 108 (2 поверх, кабінет №8).