Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

01.11.2022 17:19

Великобичківський ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 відсвяткував 100-річчя!

637627cdef736__УСЗН.jpg

Минулого тижня Великобичківський ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 відсвяткував 100-річчя!

У цей день на адресу ювілярки та сьогоднішнього колективу школи прозвучало чимало теплих вітань та побажань від почесних гостей та випускників школи. За плідну працю у галузі освіти, навчання та виховання підростаючого покоління педагогічні працівники були нагороджені подяками та грамотами від Великобичківської селищної ради, відділу освіти та профспілкової організації. Для подальшої ефективної діяльності вчителі отримали від гостей цінні подарунки-проектори.

В рамках концертної програми виступив зразковий оркестр народних інструментів «БИЧКІВСЬКІ МУЗИКИ» учнів Великобичківської мистецької школи під керівництвом, заслуженого працівника культури України – Василя Поповича, солістка народного самодіяльного ансамблю пісні і танцю "Лісоруб" Ганна Гаджа та талановиті учні школи. Під час виконання пісні пані Ганни присутні вшанували директорів, вчителів, що відійшли у вічність.

Також під час заходу відбулась презентація документального фільму з історії школи, від її заснування до сучасності. Ознайомитись з фільмом можна за посиланням - https://youtu.be/r8CG3UAO-mc

Серед почесних гостей були присутні: Іван Копич– заступник голови Рахівської районної адміністрації; Олег Бурса – голова Великобичківської територіальної громади; Лілія Ільчук – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради; Тетяна Студеняк – голова профспілкового комітету працівників освіти Рахівщини; Євген Локота - доцент кафедри ортопедичної стоматології УжНУ; Микола Маляр – професор, доктор технічних наук, декан кафедри кібернетики та прикладної математики УжНУ; Ігор Келемен - завідувач відділенням торакальної хірургії, заслужений лікар України, кандидат медичних наук; Василана Свистак – працівник кафедри факультетської терапії УжНУ, @Марина Король - доктор економічних наук, заступник декана факультету міжнародних економічних відносин з наукової роботи, головний редактор Наукового вісника УжНУ, Василь Попович – заслужений працівник культури України; Йосип Божук - голова Великобичківської селищної ради минулого скликання; Оксана Севч - колишній начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Рахівської РДА та інші.

Щиро дякуємо керівництву школи та всім вчителям за організацію і проведення важливого свята, не тільки для школи, а й для цілої громади.

Вітаємо школу зі 100-річчям!