Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

12.12.2022 10:30

Без світла, але з новорічним настроєм продовжують свою роботу Майстерні Святого Миколая!

6399d67b329e5__Mask-group-(6).png

9 грудня, одночасно відкрили свої двері 2 майстерні помічників св.Миколая.

У Великому Бичкові у майстерні відбувся майстер-клас з виготовлення новорічної прикраси "Зірка". Під керівництвом Надії Ватаман діти з батьками виготовили новорічні прикраси, які відправлять в резиденцію св.Миколая. Отримати "Зірки" зможуть діти, які відвідають резиденцію. Графік роботи резиденції можна переглянути за посиланням - https://fb.watch/hlmAIhvQOc/

У Верхньому Водяному у майстерні св.Миколая відбувся майстер-клас з виготовлення різдвяних кошиків та іграшок на ялинку. Прикраси створили діти та працівники будинку культури під керівництвом художнього керівника Оксани Дутчак та внутрішньо переміщеної особи Ніни Кіріченко. Всі створені шедеври будуть подаровані дітям селища, на свято Святого Миколая.

Дякуємо всім працівникам будинків культури, керівникам гуртків, відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради за організацію і проведення заходів не зважаючи на труднощі з електропостачанням. А також всім учасникам, які створили піснями й чудовою роботою казкову новорічну атмосферу.

«Майстерня помічників святого Миколая» реалізована організацією Človek v ohrození в партнерстві з "Sign of Hope" та від імені Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.