Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

23.01.2023 16:05

Результати проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць

63ce95f542a81__633684d75047a__результати-перейменування-вулиць.jpg

Результати проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць на території Великобичківської територіальної громади

      З метою з’ясування громадської думки з питання перейменування вулиць на території Великобичківської ТГ, на виконання рішення  робочої комісії з вивчення питання перейменування та найменування вулиць, площ, провулків, інших об’єктів у Великобичківській територіальній громаді, на інформаційному інтернет-порталі Великобичківської селищної ради https://bychkivrada.gov.ua/ від 02 листопада 2022 року було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць на території Великобичківської ТГ.

Згідно даного інформаційного повідомлення з 02 листопада по 03 грудня 2022 року включно приймалися зауваження та пропозиції громадян з питання перейменування вулиць та провулків.

Відповідальний за проведення громадського обговорення – відділ містобудування, архітектури , комунального майна та капітального будівництва Великобичківської селищної ради (Клементєв Я.В)

Зміст питання, що виносилося на громадське обговорення:

у зв’язку з неодноразовими зверненнями громадян мешканців  смт. Кобилецька Поляна та мешканців с. Верхнє Водяне пропонувалось змінити  назву (перейменувати) таким об'єктам:

смт. Кобилецька Поляна вулиця Степана Бандери;

с. Верхнє Водяне вулицю Героїв небесної сотні;

В обговоренні взяли участь мешканці смт Кобилецька Поляна вулиця С. Бандери та староста населеного пункту, а також мешканці с. Верхнє Водяне вул. Героїв Небесної сотні, які надали свої пропозиції щодо подальших назв у письмовій формі, інших пропозицій та зауважень не надходило.

За результатами громадського обговорення вирішено змінити  назву (перейменувати) таким об'єктам права власності:

смт. Кобилецька Поляна вулиця Степана Бандери перейменувати на вулицю Захисників України;

с. Верхнє Водяне вулицю Героїв небесної сотні на вулицю Молодіжна.

Рішення громадського обговорення буде розглянуто на черговому засіданні сесії Великобичківської селищної ради.