Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

27.01.2023 13:46

Анонс заходу «Форум інтеграції молоді Великобичківської громади»

63d3bad932d47__зображення_viber_2023-01-26_17-41-57-919.jpg

Запрошуємо всіх жителів та внутрішньо переміщених осіб Великобичківської громади віком від 14 до 35 років взяти участь у Форумі інтеграції молоді Великобичківської громади.

Даний захід буде проведений в рамках Проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді», що реалізується БФ «Центр громадських ініціатив», та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Партнером заходу також виступає ГО « Центр розвитку місцевого самоврядування».

Форум відбудеться 04 лютого 2023 року за адресою: смт. Великий Бичків, вул. Грушевського, 107 (ТРЦ «Olimpia», 3-й поверх, ресторан «GALLERY»).

В рамках форуму планується обговорити важливі питання щодо участі молоді у поствійськовому відновленні України, залучення її до розвитку Великобичківської громади та Закарпатського регіону, створення умов для всебічного розвитку та самореалізації у Великобичківській громаді місцевої молоді та молоді з числа ВПО.

Також в рамках Форуму планується презентація проєктних ідей активної молоді, спрямованих на розвиток громади та інтеграцію молоді з числа ВПО. У разі наявності таких проєктних ідей та готовності їх презентувати під час заходу - просимо надати цю інформацію при реєстрації.

Участь у Форумі відбуватиметься за попередньої реєстрації.

Всіх бажаючих взяти участь у Форумі просимо зареєструватися за посилання - https://docs.google.com/.../1Wb1IHy8Gw889vP8L0ztePd2.../edit

Чекаємо на Вас!

63d3baa720750.jpg