Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

18.02.2023 11:43

"Учитель року - 2023"

63f492b753906__photo_2023-02-18_08-44-01.jpg

Вітаємо переможця І (обласного) туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2023" у номінації "Основи здоров'я" Ворохту Марину Василівну, учитель предмета „Основи здоров'я" Кобилецько-Полянського закладу загальної середньої освіти І – III ступенів.

Під час конкурсних випробувань, які проходили 15-16 лютого в Ужгороді, Марина Василівна продемонструвала педагогічну майстерність, творчий підхід щодо використання сучасних інноваційних технологій, педагогічні надбання, уміння працювати з учнями, знання методики та педагогіки, професійні якості.

Під час випробування «Методичний практикум», який передбачав виконання та захист проєкту на тему «Культура споживання. У природі ніщо не пропадає, крім самої природи», талановита педагогиня продемонструвала шляхи організації освітнього процесу в умовах дистанційного або змішаного (очна та дистанційна) навчання, застосувала цікаві рішення, розмаїття форм, прийомів, елементів інноваційних методик.

В рамках проведення уроку у 7-А класі лінгвістичної гімназії імені Т.Г. Шевченка на тему «Стрес в екстремальних ситуаціях» уміло використала інтерактивні технології. Володіння електронними освітніми ресурсами, навичками із розроблення та реалізації інтерактивних дидактичних матеріалів, раціональний підбір та застосування різних інструментів програмних засобів дозволило вчителю вибороти таку важливу перемогу.

Пишаємось досягненнями Марини Василівни. Бажаємо творчої наснаги, нових педагогічних звершень та продовжувати крокувати шляхом успіху!

63f492abe5a2e.jpg 63f492ac013c2.jpg