Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

24.02.2023 14:14

Впровадження навчально-виховного компоненту поводження з відходами у шкільну освіту!

63fdf0b4c0145__photo_2023-02-24_14-02-22.jpg

Відбулася зустріч голови Великобичківської громади Олега Бурси та начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради Лілії Ільчук з керівниками ГО "Екосфера" Оксаною Станкевич-Волосянчук, Катериною Станкевич-Коваль, та керівником ТОВ "ЕКОБАТ ШУРАВІ" Олегом Вайнагієм.

Під час зустрічі керівники обговорили шляхи найбільш ефективного розв'язання проблем твердих побутових відходів, їх накопичення та поводження з ними. В рамках впровадження навчально-виховного компоненту поводження з відходами ГО "Екосферою" було запропоновано проведення тренінгів в освітніх закладах громади на тему поводження з ТПВ та презентації методичного посібника «Азбука поводження з твердими побутовими відходами» учителям.

Один з таких тренінгів вже відбувся у Великобичківському ЗЗСО I-III ступенів №1 де вчителі закладів освіти громади разом з керівниками ГО "Екосфера" ознайомилися з концепцією свідомого споживання відходів та опрацювали всі можливі вирішення цієї проблеми. Отриманні знання під час тренінгу плануються впроваджуватись в шкільну освіту.

Дякуємо ГО "Екосфера" за проведення навчально-виховної роботи з формування екологічної свідомості та екологічних цінностей. Це важливий компонент впровадження в освіту знань для екологічно-чистого майбутнього нашої громади.