Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

26.04.2023 13:39

Засідання Робочої Групи з розробки Стратегії розвитку територіальної громади

6448ff720a015__1200x700---163.jpg

28 квітня 2023 року о 09:00 у залі засідань Великобичківської селищної ради відбудеться зустріч Робочої Групи з розробки Стратегії розвитку територіальної громади.

Розпочалася робота з розробки Стратегії розвитку Великобичківської територіальної громади на 2023-2027 роки, яка допоможе ефективніше управляти розвитком нашої громади.

На даний момент вже проведена вступна діагностика нашої громади. Зараз здійснюється дослідження умов життя та якості публічних послуг. Наступним етапом буде визначення цілей і завдань, які би гарантували довготривалий соціально-економічний розвиток і реалізацію очікувань нашої громади. Стратегія буде відображенням політики розвитку, прийнятої шляхом узгодження та публічного обговорення, до якої долучаться при можливості всі зацікавлені сторони, щоб вона відповідала потребам і очікуванням мешканців.

Модераторами зустрічі та процесу створення Стратегії будуть експерти Програми Олег Карий і Назар Глинський.

Стратегія розробляється в рамках програми матеріально-технічної допомоги, яка фінансується USAID (United States Agency for International Development) і метою якої є посилення місцевого самоврядування в Україні, підтримка процесу демократизації та створення умов для розвитку місцевих громад.