Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

11.05.2023 16:06

II засідання робочої групи зі стратегічного планування розвитку Великобичківської територіальної громади.

645ce9b50f13c__IMG_3326.JPG

Звітуємо про засідання робочої групи зі стратегічного планування розвитку Великобичківської територіальної громади, яке відбулося вчора, 10 травня 2023 року в залі засідань Великобичківської селищної ради. 

У засіданні взяли участь голова Великобичківської громади, експерти процесу створення Стратегії розвитку, працівники апарату селищної ради, депутати, старости, представники різних галузей та активні мешканці громади.

Експерти Олег Карий та Назар Глинський представили та обговорили зміни до SWOT-аналізу територіальної громади, що зосереджується на виявленні сильних та слабких сторін, можливостях та загрозах. Також було представлено та обговорено актуалізовану структуру системи цілепокладання Стратегії, а також погоджені зміни до переліку завдань та формулювання проєктів в межах сформованої системи цілепокладання.

У ході засідання усі учасники були розділені на групи за галузями, в яких вони працюють. Кожна команда отримала завдання розробити завдання та продукти, які будуть сприяти розвитку.  Кожна команда проаналізувала потреби відповідної сфери  і розробила все необхідне для досягнення бачення громади в майбутньому. 

Учасники засідання продемонстрували високий рівень професіоналізму та відповідальності у процесі роботи, що призвело до розробки значної кількості завдань та продуктів, які сприятимуть розвитку Великобичківської громади. 

Цей захід модерується Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини в рамках проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

IMG_3328.jpg IMG_3332.jpg IMG_3334.jpg IMG_3351.jpg IMG_3353.jpg IMG_3357.jpg IMG_3360.jpg IMG_3362.jpg IMG_3366.jpg IMG_3367.jpg