Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

26.05.2023 20:35

І районний етап військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

6470ee05bce92__IMG_3751.JPG

23 травня відбувся І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") в місті Рахів. Ця гра є важливим інструментом виховання військово-патріотичної свідомості та морально-етичних цінностей серед учнівської молоді.

Учасники цього етапу були переможцями з різних територіальних громад району і належали до середньої та старшої вікових категорій. Вони змогли випробувати свої сили та проявити спортивну вправність.

У грі "Сокіл" ("Джура") було проведено 6 залікових змагань для старшої вікової групи та 5 для середньої.

Отже за підсумками змагань переможцем районного етапу гри у старшій віковій групі став рій "Воїни світла" з Лужанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів під керівництвом виховника Полянчук Мар’яни Василівни. У середній віковій групі друге місце зайняв рій "Серце патріота" з Кобилецько-Полянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів під керівництвом виховника Кушнірюк Андріяни Василівни.

Вітаємо наших переможців! і Сподіваємося, що рій "Воїни світла" здобудуть ще більше успіхів на наступному етапі гри на обласному рівні.

Дякуємо відділу освіти, культури, молоді та спорту Великобичківської селищної ради, всім учасникам, виховникам роїв. Ваша присутність і вагомий внесок були надзвичайно важливими для успіху наших команд.