Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

28.06.2023 08:54

З Днем Конституції України!

649bcb02ba305__Mask-group-(4).png

Цей святковий день вкотре нагадує нам про важливість та значущість нашої національної Конституції, яка стала фундаментом нашої незалежності та правової держави.

Конституція України визначає наші права, свободи та обов'язки, забезпечує рівність перед законом та гарантує наше громадянське благополуччя. Цей документ є основою для розвитку нашої країни, сприяє будівництву сильного та демократичного суспільства.

Не зважаючи на труднощі та випробування, які наш народ зараз зазнає, ми не здаємося. Ми стоїмо разом, боротьба за нашу незалежність триває на всій території. Наша нація виявила свою незламність та велич і довела це усьому світові. Ми готові віддати все заради нашого майбутнього, нашого народу та нашої Батьківщини.

Сьогодні ми вшановуємо День Конституції України, яка символізує наше право на визначення власного майбутнього та нашу постійну боротьбу за демократію, свободу та розвиток. Нехай цей день надихає нас усіх на подальші зусилля, на посилення нашої єдності та національної гордості.

Разом ми подолаємо всі перешкоди і побудуємо яскраве майбутнє для нашої України!