Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

28.07.2023 15:50

Робоча зустріч з представником Проєкту USAID "ГОВЕРЛА".

64c3ba41e465a__1-(2).jpg

26 липня відбулась робоча зустріч працівників Великобичківської селищної ради та керівників комунальних підприємств громади з представником Проєкту USAID "ГОВЕРЛА".

З робочим візитом завітала до Великобичківської громади фахівець із надання муніципальних послуг, представник Закарпатського регіонального офісу Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" – Любов Павлович.

Під час зустрічі було виявлено позитивні зміни та досягнення у співпраці Великобичківської громади з Проєктом USAID "ГОВЕРЛА". Учасники обговорили спроможність громади надавати ефективні муніципальні послуги та покращення їх якості через міжмуніципальне співробітництво. Також оцінили стан та експлуатацію обладнання, яке було надане Проєктом для Великобичківської громади для покращення умов проживання в громаді. Підбили підсумки та прийняли важливі рішення щодо подальшої співпраці, спрямованої на дотримання пріоритетних потреб громади.

Зустріч з Любов'ю Павлович підкреслила важливість співпраці з Проєктом USAID "ГОВЕРЛА" для досягнення спільних цілей та покращення якості життя у громаді.

2-(2).jpg IMG_6172-(3).jpg IMG_6180-(2).jpg IMG_6192-(2).jpg IMG_6201-(2).jpg