Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

17.08.2023 11:56

Результати проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць

64dde2276b4a5__63ce95f542a81__633684d75047a__результати-перейменування-вулиць.jpg

 

      З метою з’ясування громадської думки з питання перейменування вулиць на території Великобичківської ТГ, на виконання рішення  робочої комісії з вивчення питання перейменування та найменування вулиць, площ, провулків, інших об’єктів у Великобичківській територіальній громаді (далі як комісія) , на інформаційному інтернет-порталі Великобичківської селищної ради  https://bychkivrada.gov.ua в розділі  https://consult.e-dem.ua/consultations/583 від 06 червня 2023 року було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць на території Великобичківської ТГ.

Згідно даного інформаційного повідомлення з 06 червня 2023 по 06 липня 2023 року включно приймалися зауваження та пропозиції громадян з питання перейменування вулиць та провулків. Відповідальний за проведення громадського обговорення – відділ містобудування, архітектури , комунального майна та капітального будівництва Великобичківської селищної ради (Клементєв Я.В)

Зміст питання, що виносилося на громадське обговорення:

У зв’язку з депутатським зверненням  в с. Верхнє Водяне пропонувалось змінити  назву (перейменувати) вулицю Возз’єднання на вулицю Василя Семенюка.

      В обговоренні взяли участь небайдужі мешканці с. Верхнє Водяне вул. Возз’єднання,  які надали свої пропозиції щодо подальшої назви вулиці у вигляді колективного звернення у письмовій формі, зокрема мешканці вулиці пропонують назвати вулицю місцевою народною назвою Ділок, так як саме ця вулиця пролягає через тамтешнє урочище Ділок.

За результатами громадського обговорення на засідання комісії вирішено змінити  назву (перейменувати) вулицю Возз’єднання в с. Верхнє Водяне  на вулицю Ділок (місцева історична назва).

Рішення комісії буде розглянуто на черговому засіданні сесії Великобичківської селищної ради.