Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

07.09.2023 15:53

Робоча зустріч з представниками громади щодо застосування методології дослідження у сфері соціальних послуг.

64f9c824381c7__Засідання-аналіз-потреб-2.jpg

Вчора, 6 вересня 2023 року, у Великобичківській громаді в рамках впровадження проєкту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» відбулась зустріч з представниками громади щодо застосування методології дослідження у сфері соціальних послуг.

Захід був проведений з метою співпраці між експертами проєкту та представниками Великобичківської громади. Учасниками зустрічі були представники органів влади, керівники та співробітники закладів об’єктів соціальної роботи, а також представники громадських об’єднань, які належать до сфери соціальних послуг.

Модератором заходу був Сергій Митрохін, координатор дослідження. Він розповів про основні аспекти проєкту та наголосив на важливості його впровадження для покращення якості соціальних послуг у громаді.

Також всі учасники обговорили створення робочої групи для взаємодії та координації процесу дослідження та розглянули питання створення соціального паспорта громади та викликів і бонусів, які це може принести громаді.

Зустріч охопила обговорення методів та форм роботи, а також надання практичних навичок для проведення дослідження. Учасники події висловили великий інтерес і готовність до співпраці у вдосконаленні системи соціальних послуг. Подія стала важливим кроком у покращенні якості життя мешканців та розвитку соціальної сфери у Великобичківській громаді.

Цей захід був проведений громадською організацією «Фундація «Простір» в рамках проєкту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Засідання-аналіз-потреб---18.jpg Засідання-аналіз-потреб-1.jpg Засідання-аналіз-потреб-4.jpg Засідання-аналіз-потреб-5.jpg Засідання-аналіз-потреб-6.jpg