Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

24.09.2023 15:50

"Впливові" у Великобичківській громаді.

651030df79d67__IMG_8014.JPG

У Великобичківській громаді 20 вересня відбулася важлива подія - старт нового проєкту для молоді під назвою "Впливові".

Проєкт "Впливові" реалізується спільними зусиллями громадської організації "Українська академія лідерства" та громадської організації "EasyBusiness" у партнерстві з Центром економічного відновлення в рамках Проєкту USAID "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА"). Проєкт передбачає комплексну співпрацю між представниками громади, громадськими активістами та молоддю для сприяння сталому розвитку громади. Загалом, серед більш як 90 громад, Великобичківська громада була відібрана як одна з 25 фіналістів для реалізації цього проєкту.

Зустріч відбулась за участю голови Великобичківської громади Олега Бурси, працівників Великобичківської селищної ради та молодих активістів громади.

Під час зустрічі, сторони урочисто підписали Меморандум про співпрацю, а також провели обговорення подальших кроків у рамках проєкту.

"Підписання Меморандуму - це важливий крок на шляху до кращого майбутнього не лише для нашої молоді, а й для всієї нашої громади. Ми віримо, що співпраця з проєктом 'Впливові' відкриє перед нашою молоддю безмежні можливості для розвитку, навчання та реалізації ідей. Ми готові працювати разом, щоб наша громада стала кращою для всіх її мешканців.," - прокоментував голова Великобичківської громади Олег Бурса.

У рамках заходу молодь мала змогу активно працювати над ідентифікацією проблем у громаді та визначити шляхи їх розв'язання. Зосереджуючись на конкретних напрямках, молодь громади запланувала працювати над реалізацією проєктів, спрямованих на поліпшення життя у громаді.

Проєкт реалізовується в межах програми USAID «Підвищення ефективності роботи й підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

IMG_7977.jpg IMG_7980.jpg IMG_7984.jpg IMG_8029.jpg IMG_8032.jpg IMG_8042.jpg IMG_8047.jpg IMG_8054.jpg IMG_8057.jpg