Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

27.09.2023 16:47

Підготовка до можливих аварійних ситуацій при тривалому відключенні електроенергії!

651432d479be4__IMG_8244.jpg

Сьогодні, 27 вересня на території Великобичківської міської лікарні відбулися навчання з метою підготовки до можливих аварійних ситуацій, які можуть виникнути при тривалому відключенні електроенергії. Заходи проводилися спільно з представником Рахівського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області, заступника селищного голови, працівника відділу цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи, начальника та електрика Великобичківського ВЖКП, представників Великобичківської міської лікарні та представника відділу освіти, культури,молоді та спорту Великобичківської селищної ради.

Під час навчань всі учасники отримали інструктаж від працівника цивільного захисту щодо дій, які необхідно вживати у випадку тривалого відключення електроенергії на території Рахівського району. Основні пункти інструкції містили: отримання повідомлення від диспетчера ВАТ "Обленерго", підключення генератора для забезпечення безперебійного постачання світла медичному закладу та переведення у нормальний режим роботи при підключенні основного живлення.

Ці навчання були проведені за допомогою генератора, який був наданий Великобичківській громаді завдяки успішній співпраці Великобичківської селищної ради з проєктом USAID «ГОВЕРЛА».

Захід проведений з метою відпрацювання практичних навичок та готовності на випадок аварійних ситуацій із тривалим відключенням електроенергії для керівників закладів, органів місцевого самоврядування та комунальних установ.

Рівень готовності на випадок виникнення аварійних ситуацій із тривалим відключенням електроенергії всіх учасників заходу - підвищений!

Готові до будь яких ситуацій!

 

IMG_8238.jpg IMG_8253-1.jpg IMG_8257.jpg IMG_8265.jpg IMG_8280-1.jpg IMG_8288-1.jpg IMG_8289.jpg