Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

04.10.2023 09:15

"Робота для ВПО: ти потрібен"

651d03468d854__Робота-для-В-П-О.jpg

За ініціативи Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України триває інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен». Мета кампанії - забезпечити успішну інтеграцію внутрішньо переміщених осіб у нові громади, що допоможе покращити економічну ситуацію в країні та полегшить боротьбу України з ворогом.

Задля сприяння працевлаштуванню та самореалізації внутрішньо переміщених осіб служба зайнятості пропонує:

✅індивідуальне планування працевлаштування;

✅пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі шляхом організації суспільно корисних, громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру;

✅ професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації.

✅ваучер на навчання (https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery) для підвищення професійного рівня;

✅мікрогрант у розмірі до 250 тисяч гривень на створення або розвиток власної справи в рамках реалізації урядового проєкту «є Робота» (https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava).

Шукаєте роботу, бажаєте навчатися, змінити професію або започаткувати власний бізнес? звертайтесь до Рахівської філії Закарпатського обласного центру зайнятості за адресою: м. Рахів, вул. Б.Хмельницького, 69.

Фахівці нададуть вам індивідуальні консультаційні, інформаційні та профорієнтаційні послуги; інформацію про актуальні вакансії, зокрема на Єдиному порталі вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/).