Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

06.11.2023 11:53

Регіональний форум для молоді віком від 14 до 35 років: "Політичне лідерство".

6548b7e4b3d87__Записати.JPG

Команда ЗеМолодіжки Рахівського району, відповідно до календарного плану діяльності та виконуючи програму розвитку та співпраці між представниками молоді та влади, організовує регіональний форум для молоді віком від 14 до 35 років під назвою "Політичне лідерство".

Цей форум має на меті сприяти розвитку молоді та молодіжної політики в регіоні, дотримуючись загальних статей діяльності молодіжного крила політичної партії "Слуга народу". Команда прагне втілити основні програми молодіжної політики на 2021-2025 роки та спільно працювати над загальним розвитком району.

Форум відбудеться 18 листопада 2023 року у смт. Ясіня в готельно-ресторанному комплексі "Едельвейс" за адресою вул. Миру, 5. Початок о 11:00.

На заході вас очікує цікава програма, включаючи спілкування з політичними лідерами та амбасадорами молодіжної політики в Україні, представниками різних гілок влади, лекція від представника ВМРУ, практичні кейси та можливість створення власних регіональних проектів.

Щоб прийняти участь у форумі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/ypugzgqwcC7Acnvo6

Записати.jpg