Великобичківська територіальна громада

Закарпатська область, Рахівський район

Тренінг для місцевих рятувальників.

Вчора, 22 грудня 2023 року, в рамках реалізації проєкту «Разом за покращення управління ризиками стихійних лих та швидкого реагування у транскордонному суспільстві Румунія-Україна» 2SOFT/4.2/132 відбувся тренінг для місцевих рятувальників.

Навчальну лекцію провів Керівник Івано-Франківського підрозділу ГОРС (Гірська Оперативна рятувальна служба) загонів швидкого реагування Червоного Хреста України Розтислав Мартинюк. Під час тренінгу він надав надзвичайникам необхідні знання та навички для ефективної роботи у надзвичайних ситуаціях таких як, підтоплення територій (руйнівні паводки); селеві потоки; зсувні процеси та інші стихійні лиха, враховуючи рельєф місцевості.

Такі заняття дозволили рятувальникам підвищити свою професійну компетентність та впевненість у роботі, пов'язану з пошуком та рятуванням життя на місцевості.

Проєкт «Разом за покращення управління ризиками стихійних лих та швидкого реагування у транскордонному суспільстві Румунія-Україна» 2SOFT/4.2/132 це важливі дії, спрямовані на захист нашої громади.

"Ця публікація/матеріал/вебсайт представлена за підтримки Європейського Союзу. За зміст даної публікації несе власну відповідальність Великобичківська селищна рада і вона в жодному разі не може сприйматися як офіційна позиція Європейського Союзу або структур управління Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020."

ще фото  22